Contacteer AJ-Air

Uw specialist voor een ideale temperatuur, luchtvochtigheid en luchtkwaliteit te Namen.

Contact informatie

Vraag een gratis offerte

Onze kantoren liggen op zo’n 15 kilometer van Assesse maar wij verplaatsen ons met plezier over heel België voor een herstelling, onderhoud, installatie, verkoop of verhuur van toestellen voor klimatisatie, ventilatie, verwarming, airco, luchtbevochtiging en luchtontvochtiging.

Vragen? Ons team geeft advies! U kunt ons telefonisch bereiken van maandag tot vrijdag, via e-mail of onderstaand formulier.

Telefoon

Adres

Route d'Achêne
B-5561 Celles (Houyet)

Contacteer ons

"Jullie techniekers werkten erg professioneel en waren zeer vriendelijk."

"Bedankt voor jullie snelle en effectieve tussenkomst!"

"Via deze mail wil ik graag mijn tevredenheid uitdrukken over de tussenkomst van jullie technieker van vandaag bij mij thuis. Hij maakte een erg goede indruk op mij. Hij werkte netjes, met veel zorg en orde, en had duidelijk kennis van zaken. Bovendien had hij oog voor de veiligheid (brandblusser binnen handbereik) en was hij supervriendelijk."

" Sindsdien werkt de verwarming in het kantoor van mijn vrouw opnieuw perfect. Ik had dit probleem nochtans al eerder gemeld aan de installateur. Zijn antwoord was dat de ventielen moesten afgesteld worden. Dit heb ik gedaan, ik opende zelfs het hele circuit van de ruimte. We hadden ons dan maar voorgenomen om een extra verwarmingstoestel te kopen. Maar één tussenkomst van jullie technieker volstond om alles toch optimaal te laten werken, zelfs in de andere kamers is de verwarming nu beter uitgebalanceerd! Ook met het warm water zijn alle problemen van de baan! Nogmaals bedankt dus. Ik heb jullie gegevens trouwens doorgegeven aan mijn buren die ook op zoek zijn naar een echte specialist nadat ze dezelfde teleurstellingen tegenkwamen als ik. Nog eens bedankt! "